START RECONNECTIVE HEALING RECONNECTION ERIC PEARL KONTAKT/PRISER LÄNKAR

HUR GÅR EN THE RECONNECTION TILL?

The RECONNECTION utförs vid 2 tillfällen, lämpligast under
två dagar i följd, inte längre än 72 timmar mellan gångerna. Det rekommenderas att man först får Reconnective Healing 1-3 gånger innan man genomgår The RECONNECTION, sin personliga återkoppling, men det är inget krav. The RECONNECTION görs bara en gång i livet.

Sessionen tar ca 30-40 minuter, men räkna med att besöket tar cirka 1 timme då vi sitter ner en stund, både före och efteråt, och pratar igenom eventuella frågor och upplevelser.

Du ligger, precis som vid en Reconnective Healing, (se ovan) på rygg på en massagebänk fullt påklädd med slutna ögon. Jag kommer inte att röra vid dig utan mina händer kommer att vara en bit utanför din kropp. Det enda du behöver göra är att slappna av och ta emot det som kommer till dig. Förvänta dig inte ett specifikt resultat men var förväntansfull. Det är en spännande och djupt personlig upplevelse och ingen upplevelse är helt lik någon annans. Vad man känner och upplever är väldigt individuellt.

Detta är en session som sammankopplar dig med planetens och universums rutnät. Samma procedur som den judiska zigenarkvinnan gjorde på Eric Pearl (se boken ”Väck din inre healer” eller under fliken “Reconnections historia”)

The RECONNECTION följer ett strikt schema över de 102 punkter och linjer (meridianerna) som finns i kroppen. När åter-koppling görs skapas nya förbindelselinjer (axitoniala linjer) som öppnar ett flöde av ljus, kärlek och information mellan oss och Universum.

The RECONNECTION kan inte göras på distans, utan skall alltid upplevas personligen med healaren.


 

HUR GÅR DET TILL

FORSKNING/ARTIKLAR

LÄNKAR

FRÅGOR OCH SVAR

Allhelgonagatan 9, 118 58 Stockholm, T-Skanstull
Tfn:070-750 75 00,08-600 37 31 E-post:
gittank57@gmail.com
www.kraftochform.com