START RECONNECTIVE HEALING RECONNECTION ERIC PEARL KONTAKT/PRISER LÄNKAR

RECONNECTIVE HEALING®

Jag heter Birgitta Kristoffersson-Huber och är diplomerad och utbildad Reconnective Healing Practioner av den internationellt erkända healern ERIC PERL.

Jag bor i Stockholm och arbetar numera även med Reconnective Healing. Det är en ny healingform/frekvens som introducerats av Dr Eric Pearl,som nu reser runt i hela världen och sprider sin kunskap och information om energifrekvenser som tidigare inte funnits på jorden.

Jag har arbetat med healing och olika energimetoder sedan 1989. Healing är ett kraftfullt och djupgående behandlingssätt och jag har genom åren sett och upplevt fantastiska saker. Att gå vidare med Reconnective Healing kändes naturligt,då jag alltid har velat utveckla mitt arbete och mig själv,för att kunna hjälpa mina klienter på ett så bra sätt som möjligt och när jag fick höra talas om Reconnectiv Healing, blev jag intresserad.

Jag läste Eric Pearls bok ”Väck din inre healer” och kände då att det var något som jag ville utforska mer. Redan när jag läste boken upplevde jag starka energier och bestämde mig för att prova en behandling. Det var en stark upplevelse och jag kände att det handlade om andra energier än jag varit van vid. När jag sedan arbetade med mina klienter upplevde jag en förstärkt energi i utförandet av mina behandlingar.

Jag gick sedan Eric Pearls utbildning när han var här i Sverige i maj 2009 och blev då certifierad i Reconnective Healing. (Gick sedan steg 3 - The Reconnection hösten 2011, läs mer under fliken The Reconnection. Utbildningen för Eric var en inspirerande och omvälvande upplevelse, och han förmedlade på ett mycket kunnigt och professionellt sätt vad Reconnective Healing handlar om. Han spred också mycket kärlek, glädje och humor. Utbildningsdagarna gav en stark transformerande påverkan både fysiskt, mentalt,andligt och själsligt och som satt kvar flera dagar efteråt.

Jag har sedan dess tagit emot klienter för Reconnective Healing och känner mycket glädje i att få förmedla dessa energier.
Jag upplever att healingen nu verkar på en högre frekvens och många av mina klienter bekräftar även detta. Det kan vara starka förnimmelser och upplevelser under själva behandlingen, men även effekter efteråt. Genom behandlingen initieras energierna i kroppen och de allra flesta känner direkt hur energierna börjar flöda och arbeta.
Det är dock viktigt att komma ihåg att healingen verkar, även om man inte upplever ”något speciellt”, och att energin ”arbetar” även vidare långt efter själva sessionen.

Ibland kan man märka en omedelbar, tydlig förändring och ibland upptäcker man inte förrän efter en lång tid att något fantastiskt skett. Ibland kanske man inte ens tänker på eller kopplar ihop sin förändring med healingen. Men de allra flesta upplever att livet känns ljusare och lättare och känner större lugn och tillit till att allt är som det ska vara.

För att energierna som förmedlas genom Reconnective Healing ska få den bästa effekten rekommenderar Eric Pearl 1-3 täta healingsessioner, helst inom en vecka. Sedan kan man göra ett uppehåll för att låta kroppen anpassa sig och låta läkningen pågå i lugn och ro. Känns det som om det finns problem som behöver mer läkning, eller att något nytt dykt upp, kan man ta ytterligare healingsessioner.

Övrigt om mig:
Jag arbetar även, förutom Reconnective Healing och The Reconnection, med akupunktur/akupressur enligt TCM (traditionell kinesisk medicin), kurser i medicinsk Qigong, olika typer av massage, Energimassage, Reiki-healing, chakrabalansering och distanshealing, NLP/Coaching och RGRM-musikterapi, och friskvård på företag.

När du kontaktar mig för att få en behandling kommer vi tillsammans fram till vad som passar dig bäst, om du inte redan har bestämt vad du vill ha. Eftersom jag arbetar med flera metoder brukar jag ibland kombinera behandlingarna, utifrån vad som känns bra för just dig. Många gånger blir det en blandning av olika behandlingsmetoder tillsammans med samtal.

Det är viktigt för mig att arbeta holistiskt och se och ta in hela människan; kropp, själ, psyke, och livssituation. Vi består inte bara av en samling kroppsdelar utan av en enhet och en helhet.

Birgitta Kristoffersson-Huber

Utbildad Reconnective Healing Practioner och utövare av The Reconnection av Eric Perl.

Mottagning: Allhelgonagatan 9 (Karta, T-banestation Skanstull)Epost:gittank57@gmail.com

 

 

FORSKNING/ARTIKLAR

Eric Pearl
och The Reconnetion Team
kommer till
Sverige
fredag 11 mars 2016

Eric Pearl

Även utbildningar
Nivå I
11-13 mars 2016

Nivå II
14-15 mars 2016

Nivå I & II kombo
11-15 mars 2016


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karta

Min mottagning:
Allhelgonagatan 9, Skanstull (se karta)

Innehar F-skattsedel
och ansvarsförsäkring

Allhelgonagatan 9, 118 58 Stockholm, T-Skanstull
Tfn:070-750 75 00,08-600 37 31 E-post:
gittank57@gmail.com

www.kraftochform.com