Start

Vad är Instant Transformation

Mer om Instant Transformation

Om oss

Hur går det till

Morfiska fält

Lite om oss

Birgitta Kristoffersson HuberJag heter Birgitta Huber Kristoffersson
och är diplomerad Instant Transformation Practitioner samt diplomerad I Traditionell Kinesisk Medicin/Akupunktur, Certifierad Reconnective Healer och The Reconnection, dipl. Reiki Healer, NLP Practitioner och Master, diplomerad Instruktör i Medicinsk Qigong enligt Biyunmetoden. Jag arbetar även med olika typer av massage.

Jag bor i Stockholm och har nu inkluderat Instant Transformation/applicerbar kvantfysik i min verksamhet sedan 2018. Jag har arbetat med olika energimetoder sedan 1989 och jag har genom åren sett och upplevt fantastiska saker.

Jag kände att jag ville ”gå vidare” och upptäckte då applicerbar kvantfysik och Instant Transformation och förstod att det här var verkligen något som jag bara”måste” utforska. Har sedan dess upplevt många stora förändringar i sessioner med klienter men även med mig själv.

Du är varmt välkommen att boka en session då vi ses på min mottagning vid Skanstull i Stockholm, eller på distans per telefon via Skype eller Zoom.

Birgitta Huber Kristoffersson
tel: 070-750 75 00
mail:gittank57@gmail.com


FerencJag heter Ferenc Huber och är diplomerad Instant Transformation Practitioner

Jag bor i Stockholm och jag har alltid intresserat mig för esoterik och andliga frågor och förstått att den värld vi blivit lärda att se inte är den sanna världen.

Jag är även diplomerad Reiki Healer och har arbetat i många år med människor och som arbetsledare.

Genom utbildningen i Instant Transformation/ applicerbar kvantfysik har jag fått fantastiska verktyg som ger möjligheten att ytterligare kunna verka för och assistera människor i deras utveckling.

Jag välkomnar alla som vill förändra sin fysiska verklighet att boka en session.

Ferenc Huber
tel: 070-422 37 31
mail: ferench2323@gmail.com