Logotype

Kraft & Form 
                  


Aktuellt
Akupunktur
Instant transformation/ Kvanttransformation
Reconnective healing
The Reconnection

Reiki Healing
Energimassage
Healingmassage
Akupressurmassage

Qigong
Kurser
Företagslösningar
FAR fysisk aktivitet
på recept

RGRM-metoden
Event
E-post
Länkar

Karta

Till startsidan

Presentkort

Qigongkurser

Reiki Healing

är en naturlig behandlingsmetod, som syftar till att skapa balans och harmoni på alla nivåer. Ordet reiki är japanska och betyder universiell livsenergi eller livskraft. Behandlingsmetoden härstammar från flertusenåriga källor, men återupptäcktes vid mitten av 1800-talet. Idag används Reiki Healing inom sjukvården, i t ex USA, Kanada, England, Danmark, Lettland och Litauen med goda resultat.

Reiki-healing är en mycket kraftfull metod som återställer energibalansen i kroppen, förebygger sjukdomar och skapar harmoni i själen. Reiki Healing minskar stress, verkar avslappnande, ökar immunförsvaret och stärker kroppens förmåga till självläkning. Reiki-healing hjälper till med den egna utvecklingen som människa.

Reiki Healing är en ren form av den universiella energin som kan rensa, hela, balansera, ta bort överflödig och negativ energi som finns hos en person. Sjukdom uppkommer när det finns mycket stora mängder av energi som är blockerad eller mycket negativ energi som har samlats p g a stress, känslomässiga trauman eller dåliga vanor. Reiki Healing kan ta bort dessa blockeringar och även negativa samlingar på ett mjukt men noggrant sätt.

Vi behöver ha ett jämnt flöde av energi som rör sig fritt genom kroppen för att vara hälsosam och må bra, både fysiskt och psykiskt. Blockerad energi som inte kan röra sig i kroppen är det som skapar sjukdomar och disharmoni. Genom Reiki Healing kan blockeringar lösas upp och det hjälper till att läka kroppen, sinnet och själen på alla nivåer.

Reiki Healing kan lindra: 

  • stressrelaterade besvär

  • känslomässiga problem
  • smärta
  • alla sorters fysiska och psykiska besvär

Idag är stress den största faktorn som skapar sjukdomar. Med Reiki Healing kan stressnivån sänkas som in sin tur hjälper att kontrollera oro, rädsla och stress. Detta gör att man kan tänka klarare och kan fokusera på de positiva utgångarna i livet.

Reiki Healing är också en stark förebyggande behandling då kroppens förmåga att hela och balansera sig själv stärks.

Detta är en fridfull, i en lugn, avspänd miljö, där klienten ligger påklädd på en bänk.

Reiki Healing kan utan problem blandas med konventionell sjukvård och även med andra alternativa metoder och kommer att förstärka dessa. Reiki Healing kolliderar inte med någon religion eller någon speciell tro.


För information och tidsbeställning kontakta:

Birgitta Kristoffersson-Huber
diplomerad FaR®-ledare
diplomerad akupunktör-3 år utbildning i Traditionell Kinesisk Medicin 
diplomerad Reiki
Healer
certifierad The reconnection utövare
diplomerad Energi Magnet Massör
diplomerad egenvårdsterapeut
diplomerad instruktör i medicinsk Qigong enl Biyun
diplomerad RGRM-terapeut
utbildad energimassör
utbildad undersköterska
utbildad rytmikpedagog
många års erfarenhet av meditation och personlig utveckling

Mottagning: Allhelgonagatan 9, Skanstull (se karta)
Tfn: 070-750 75 00, 08-600 37 31
E-post:
gittank57@gmail.com

Tillbaka

Healing

Healing5
 


Citat från en av mina kunder

” När man mediterar får man ro i själen. En Reiki-behandling ger mig ro både i själen och i kroppen, som blir mjukare och avstressad. En timmes Reiki känns minst lika väl-görande som en hel natts totalt ostörd sömn, full av många goda drömmar.”

Eva, 50,
som för det mesta väljer Reiki med lätt massage.
 


Senast uppdaterad
2024-03-24
©www.ckskrivodesign.com


Aktuellt I Akupunktur l Instant transformation/Kvanttransformation I Reconnective healing I The Reconnection I Reiki Healing I Energimassage l Healingmassge l Akupressurmassage l Qigong I Kurser I Företagslösningar l FAR l RGRM I Event I E-post l Länkar l Karta ll


Kraft & Form